Ens basem en el principi de la individualitat. Això vol dir que tots els entrenaments estan especialment dissenyats per a cada persona i en funció del seu estat d’entrenament. Actualment a Movit disposem de dos tipus d'entrenaments, individuals o en grup reduït.

 

stretching workout posture

– Entrenament individual: Aquest tipus d'entrenament és el més adequat per aquelles persones que persegueixen un objectiu concret i necessiten de la presència de l'entrenador personal el 100% del seu temps. Amb l'entrenament individual els resultats s'obtindran d'una manera més òptima i eficaç, i amb un temps reduït, depenent de l'objectiu desitjat.

– Entrenament en grup reduït: Aquest tipus d'entrenament és el més adequat per entrenar amb els amics o amb persones que persegueixen un objectiu igual o similar. L'entrenador adapta els exercicis i la dificultat d'aquests en funció de la persona del grup, per tant, els objectius estan garantits per a tot el grup. És una forma molt divertida d'entrenar , doncs amb els lligams que es creen entre el components del grup fan avançar en l’objectiu d'una manera sorprenent.

 

Els entrenaments els realitzem a la natura, aprofitant els boscos i prats que tenim, o als magnífics parcs de que disposem.

També ens desplacem al teu domicili, si així ho prefereixes.