Marxa nòrdica

La Marxa nòrdica té multitud de beneficis i a Movit hem decidit compartir-los a tu. Hem buscat diverses rutes saludables pels voltants de Llinars del Vallès, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, pel Montseny i pel Corredor i el Montegre.

Tenim diverses opcions perque en puguis gaudir al màxim, tant a nivell particular com en grup. Organitzem i realitzem cursos, sortides de mig dia, d’un dia sencer o travesses de 2 dies.

 

Cursos.

Conjuntament amb l’ajuntament de Llinars del Vallès i a través de Can Lletres, realitzem cursos trimestrals de Marxa nòrdica, amb sortida i arribada a Can Lletres. Aquest any ampliem els cursos amb un grup més, quedant de la següent manera:

– Dilluns a les 19:15h
– Dimecres a les 9:30h.
– Dimecres a les 19h.

Més informació.

 

Sortida Programada.

Maig 2018

Sortida pels voltants de Sant Esteve de Palautordera, passant per l’embassament de Vallmanya i el Castell del Fluvià. Farem el mateix recorregut que els corredors de la Trail Express de la Trail de Sant Esteve. És un recorregut d’uns 13km, tot combinant trams de pista i corriols molt interessants. Haurem d’estar preparats per mullar-nos els peus, doncs travessarem el riu Tordera uns quants cops.

Data: Diumenge 20 de maig del 2018
Hora: 9h
Lloc: Plaça Major. Sant Esteve de Palautordera.
Durada: Entre 3h15 i 3h30
Preu: 10€
Edat mínima: 16 anys (els menors de 18 anys han de portar una autorització del pare/mare o tutor). Se us enviarà l’autorització per correu electrònic un cop formalitzada la inscripció.

Material obligatori: Bastons de marxa nòrdica*  Calçat còmode  |  aigua  |  motxilla petita
Material recomanat: barret o gorra  |  petit berenar o fruita
   * (si no tens bastons de marxa nòrdica te’ls podem llogar per 3€)

Inscripció per la sortida de maig.

 

Juny 2018

Data prevista: Dissabte 9 de juny del 2018
Hora: 19h.
Lloc: Sant Antoni de Vilamajor.

Durada: Entre 3h15 i 3h30
Preu: 10€
Edat mínima: 16 anys (els menors de 18 anys han de portar una autorització del pare/mare o tutor). Se us enviarà l’autorització per correu electrònic un cop formalitzada la inscripció.

Material obligatori: Bastons de marxa nòrdica*  |  Frontal  |  calçat còmode  |  aigua  |  motxilla petita
Material recomanat: Barret o gorra  |  ulleres de sol  |  petit berenar o fruita
   * (si no tens bastons de marxa nòrdica te’ls podem llogar per 3€)