En el següent quadre podeu veure quines activitats es realitzen, la hora i el lloc.

Algunes activitats són de grups oberts, per tant, sempre que no s’arribi a la capacitat màxima, podreu venir a entrenar.
Per assegurar-vos que teniu plaça contacteu amb nosaltres a:

jordi@movit.cat    |    Telf: 618 469 202
facebook: https://www.facebook.com/pages/Movit

 

    – Camina i Tonifica: És una activitat de caminar on es para 2 vegades per fer exercicis de tonificiació general de cos. Durada: 2 hores

    – Running: Entrenament de córrer, on es treballa la tècnica de carrera i es realitza un treball programat de sèries, canvis de ritme, pujades, força, resistència… en funció del treball que toqui realitzar aquell dia. Durada: 1 hora 30 minuts.

    – Força per corredors: Entrenament de força destinat als corredors, però obert a tothom. Com que en la carrera a peu s’ha d’estar fort de cames, de tronc (abdominals i lumbars), esquena, braços, glutis, espatlles… és una activitat apta per a treballar la força general de tot el cos. Es realitzaran exercicis de força combinats amb exercicis cardiovaculars, per tant és un bon entrenament per aconseguir una bona condició física general. Durada: 1 hora 30 minuts.

    – En Forma 1h: Activitat organitzada per l’AMPA Joan Casas, de Sant Antoni de Vilamajor. És una activitat que combina exercicis de tonificació muscular de  tot el cos (esquena, braços, abdominals, gluti…) amb activitat cardiovascular. Tot i ser una activitat organitzada per l’AMPA, poden venir adults que no tinguin res a veure amb l’escola. Durada: 1 hora. Edat mínima 16 anys.

    – Running iniciació: Entrenament de córrer, on es treballa la tècnica de carrera i es realitza un treball programat de sèries, canvis de ritme, pujades, força, resistència… en funció del treball que toqui realitzar aquell dia. El nivell és inicial, per tant el treball programat és apte per a tothom. Durada: 1 hora 30 minuts.

    – Iniciació a l’atletisme: Activitat organitzada per l’AMPA Joan Casas, de Sant Antoni de Vilamajor. Activitat destinada a nens de 1er a 6è de primària. Tot i ser una activitat organitzada per l’AMPA, poden venir nens i nenes d’altres escoles.
       Es realitzen entrenaments d’atletisme buscant el coneixement de totes les disciplines possbiles. bàsicament es treballa la coordinació, agilitat, velocitat, i resistència, treballant d’una manera molt lúdica (sobretot a les edats més petites) i respectant les normes i regles de la pròpia activitat. No té caràcter competitiu, però es fomenta el saber perdre i el saber guanyar. Durada: 1 hora 30 minuts.

    – Multiesport: Activitat organitzada per l’AMPA Joan Casas, de Sant Antoni de Vilamajor. Es diferencien 2 nivells: Nens i nenes de P4 i P5 d’infantil, i nens i nenes de 1er i 2on de primària. Tot i ser una activitat organitzada per l’AMPA, poden venir nens i nenes d’altres escoles.
       Es realitzen jocs, activitats i exercicis de diferents esports per tal de treballar la base de tots i cada un dels esports. Prioritza la coordinació, equilibri i situació dins el terreny de joc per sobre del perfeccionament de l’esport. Els esports que s’ensenyaran són el futbol, bàquet, handbol, tennis i atletisme, així com l’habilitat coordinativa i agilitat en el moviment. No té caràcter competitiu, però es fomenta el saber perdre i el saber guanyar. Durada: 1 hora 30 minuts.

    – Marxa nòrdica: Activitat organitzada conjuntament amb Can Lletres (Ajuntamnet de Llinars del Vallès). La Marxa nòrdica és una activitat on es camina amb uns bastons especialment dissenyats per a l’activitat. El treball amb els bastons es realitza de forma activa, això fa que hi hagi un treball global de tot el cos, doncs intervé la musculatura dels braços, de l’espatlla, l’esquena, els abdominals i, per descomptat, de les cames. Durada: 1 hora 15 minuts aproximadament. Inscripcions a Can Lletres (C/ Josep Argila, 39  – Telf.: 93 8413702)