Marxa nòrdica

La Marxa nòrdica té multitud de beneficis i a Movit hem decidit compartir-los a tu. Hem buscat diverses rutes saludables pels voltants de Llinars del Vallès, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, pel Montseny i pel Corredor i el Montegre.

Tenim diverses opcions perque en puguis gaudir al màxim, tant a nivell particular com en grup. Organitzem i realitzem cursos, sortides de mig dia, d’un dia sencer o travesses de 2 dies.

 

Cursos.

Conjuntament amb l’ajuntament de Llinars del Vallès i a través de Can Lletres, realitzem cursos trimestrals de Marxa nòrdica, amb sortida i arribada a Can Lletres. Aquest any ampliem els cursos amb un grup més, quedant de la següent manera:

– Dilluns a les 19:15h
– Dimecres a les 9:30h.
– Dimecres a les 19:15h.

Més informació.

 

Sortida Programada.

Novembre 2018

Sortida pels voltants de Vallgorguina. El recorregut és ombrívol en la seva primera part, per deixar passar els raigs de sol a la part més alta, on gaudirem de belles vistes de la muntanya del Montnegre i del mar. Passarem per les zones més conegudes de Vallgorguina, com són el Dolmen de Pedra Gentil, el Dolmen d’el Trull, l’església vella, la Casanova d’en Pibernat, etc… És un recorregut d’uns 13km, tot combinant trams curts de pista i corriols variats.

Data: Diumenge 25 de novembre del 2018
Hora: 9h
Lloc: Pavelló Poliesportiu. Vallgorguina.
Durada: Entre 3h15 i 3h30
Preu: 10€
Edat mínima: 16 anys (els menors de 18 anys han de portar una autorització del pare/mare o tutor). Se us enviarà l’autorització per correu electrònic un cop formalitzada la inscripció.

Material obligatori: Bastons de marxa nòrdica*  Calçat 
còmode  |  aigua  |  motxilla petita

Material recomanat: barret o gorra  |  petit esmorzar o fruita
* (si no tens bastons de marxa nòrdica te’ls
 podem llogar per 3€)

Inscripció per la sortida de novembre.

 

 

Gener 2019

Data prevista: Diumenge 13 de gener del 2019
Hora: 9h.
Lloc: Gualba.

Durada: Entre 3h15 i 3h30
Preu: 10€
Edat mínima: 16 anys (els menors de 18 anys han de portar una autorització del pare/mare o tutor). Se us enviarà l’autorització per correu electrònic un cop formalitzada la inscripció.

Material obligatori: Bastons de marxa nòrdica*  |  Frontal  |  calçat còmode  |  aigua  |  motxilla petita
Material recomanat: Barret o gorra  |  petit esmorzar o fruita
   * (si no tens bastons de marxa nòrdica te’ls podem llogar per 3€)